Balans in het onderwijs

waterdrop balans Atlantis CoachingSoms is de balans in het onderwijs, in je werk- en privéleven ver te zoeken.
Het onderwijs is een hectische werkomgeving, hoe vind je of hervind je jouw balans? Je geeft leiding aan een (management)team, je bent een onderwijsprofessional. Dat vergt balans. Personeelsleden/collega’s, leerlingen kunnen een groot beslag op je leggen. Samenwerking in secties en teams gaat niet altijd zonder slag of stoot. Je komt uitdagende situaties tegen en je schakelt de hele dag tussen verschillende taken. Ik weet dat als geen ander omdat ik zelf jarenlange ervaring heb als eerst docent en later directeur, lid Centrale Directie en nu als coach.

Al deze uitdagingen doen een beroep op je persoonlijkheid, kennis, ervaring en incasseringsvermogen. Het belangrijkste is zijn, in balans zijn, bewust bezig met je leven, bewust bezig zijn met je doelen en werk. Waarom dan niet in een aangename sfeer stilstaan bij uw jouw keuzes en professionele en persoonlijke ontwikkeling? Zo voorkom je uitgeblust raken, voorkom je dat je uitgeput raakt of burnoutklachten krijgt.

Ik kan jou als coach van Atlantis Coaching op een positieve en respectvolle manier ondersteunen bij  balans te (her)vinden en/ of houden vanuit mijn onderwijs- en coachingservaring, kennis en levenswijsheid. Samen kom je verder.

 

Comments are closed.