Inspiratie

aarde: road in summerforestMijn inspiratie haal ik uit geloof, hoop en vooral liefde.

Met onze inspiratie kunnen wij onszelf en elkaar helpen groeien bij het verwerven van zelfvertrouwen, zelfkennis, loslaten, verbinden, liefde, licht, kracht, harmonie en verantwoordelijkheid.

Inspirerende teksten

Hier vind je een aantal teksten die mij hebben geïnspireerd. Ook in de blogs vind je wat mij beweegt.

“Een goede coach ziet wie zijn spelers zijn en laat hen zien wie ze kunnen zijn.”

Ara Raoul Parseghian
“Als ik een appel heb en jij hebt een appel en die ruilen we met elkaar, hebben we nog steeds allebei een appel. Maar als ik een idee heb en jij hebt er een en die ruilen we met elkaar, dan hebben we allebei twee ideeën.”
George Bernard Shaw
“We zijn de scheppende kracht van ons leven. We kunnen onze doelen bereiken door beslissingen te nemen, meer dan door onze omstandigheden. Mits we onszelf zorgvuldig dingen aanleren.”
Stephen R. Covey
Je hoeft het niet alleen te doen.
Henk Veerbeek
“Alle dingen worden overvloediger, gemakkelijker en beter gedaan als iedereen datgene doet wat bij hem past en het op het juiste moment doet. De rest mag hij aan een ander overlaten.”
Plato
Het vermogen om te leren is een talent. De kunde om te leren is een vaardigheid, maar de bereidheid om te leren is een keuze.

Wilt u op zoek of in gesprek over uw bronnen van inspiratie en wat die voor u betekenen? Ik ontmoet u graag.En: hoe wordt u geïnspireerd?

Inspirerende samenwerking

Inspiratie doen we op bij elkaar. Ik werk graag samen met onderstaande partijen. Samenwerken met mensen die bij je passen leidt tot vruchtbare eindresultaten.

 

tdnplogo Nuflex

bmc

logo Romy      Romy de Rijk


learnovate

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.