Loopbaancoaching, een stap vooruit. Van inzicht naar uitzicht

loopbaancoaching

Wil je met loopbaancoaching een stap vooruit zetten door van inzicht naar uitzicht en resultaat te gaan? Dan ben je op de goede plek bij Atlantis Coaching. Da afgelopen periode heb ik meerdere mensen mogen ondersteunen bij het vinden van de voor hun passende loopbaan, voor werk waar ze gelukkig van worden. Waar hun talenten tot hun recht komen, zodat het werk energie oplevert in plaats van veel energie kost. Dan kan er met passie en plezier gewerkt worden, en dat is het doel. Regelmatig maak ik hierbij gebruik van de Talentenmotivatie analyse, de Beroepssectoren en Activiteiten Interesse Analyse en/of de TMA Job Finder.

Als coach ben ik hierover enthousiast, belangrijker nog is de tevredenheid van degenen die vragen hadden over hun verdere loopbaan. Zij zijn enthousiast over het traject en vooral over het resultaat: werk waar ze blij van worden. 

In het loopbaantraject beginnen we, na een uitgebreide kennismaking, vaak met de TMA analyse, die je digitaal invult en die wordt in een terugkoppelgesprek uitgebreid met jou als coachee doorgesproken.
We kijken samen naar wie ben je, naar wat je kunt, naar je ervaringen, talenten en wat je wensen zijn. Of, als je dat niet weet, eerst naar wat je in ieder geval niet wilt. Om te weten wat je kunt en wilt  kunnen we putten uit de informatie die we verzameld hebben in gespreksvorm, de TMA analyse en eventueel de bovengenoemde instrumenten.

Het belangrijkste om mee te starten is hoe je in je vel zit, of je voldoende energie in kunt zetten of dat eerst belemmeringen opgelost mogen en kunnen worden. Dit omdat je, als dit gebeurt is, sneller volgende stappen kunt zetten. De eerste stap is dus persoonlijke ontwikkeling, hoe kijk je naar jezelf, je leven en vooral ook naar je werkzame leven. Belangrijk is wat je geleerd hebt van wat je meegemaakt hebt. Zijn er nog zaken waar je last van hebt en die opgepakt mogen worden.  Zijn er nog belemmerende overtuigingen? Dan gaan we daar eerst mee aan de slag. We gaan dus van inzicht naar uitzicht.

Stap voor stap in een passend tempo, met humor en diepgang. Het doel is een passende loopbaan, een passende baan die precies past bij jouw ontwikkeling en wensen.  Daar waar je passie en je talenten herkenbaar is. Zo doen we dat en .. het werkt.

Aarzeling voor z’n stap? Dat kan, je kunt je laten tegenhouden, je kunt ook lef tonen en je mogelijkheden verkennen. Een stap zetten. Het is voor jouw werkplezier, voor jouw toekomst.
Het blijft fijn met een professional met veel ervaring zo’n stap zetten.

Zelf heeft mij loopbaancoaching in het verleden veel opgeleverd. Mogelijkheden, ontwikkelingen, nieuwe perspectieven en ik heb ervan geleerd me te blijven ontwikkelen, steeds weer me af te vragen wat een volgende stap voor mij kan en zal zijn, en vaak was daar een leuke verrassing.

Die wens ik ieder, wees welkom voor inzicht en uitzicht, voor een stap vooruit.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.