Testimonials

Referenties – wat vinden anderen van Atlantis Coaching?

Hoe ervaren mensen de coaching, advisering en ondersteuning bij Atlantis Coaching? Hoe ervaren mensen de persoon Anneke Veerbeek? Dat kun je lezen in deze referenties. Hier onder kun je lezen/zien of Annekes manier van werken je aanspreekt.

Tijdens de afrondende fase van mijn schoolleidersopleiding vakbekwaam vond ik het een goed idee om me net iets meer klaar te stomen voor het vak en de komende sollicitaties en daarom een coaching traject te starten. Ik heb het coaching traject als zeer prettig ervaren. Anneke heeft mij geleerd om beter te reflecteren op mijn eigen handelen. Ik was blij met de professionele kennis en tips die Anneke mij meegegeven heeft. Ik ben nu helemaal klaar voor de nieuwe uitdaging.
Esmee – (afrondende) student schoolleidersopleiding vakbekwaam, juni 2021

Anneke is betrokken, geïnteresseerd, direct en pragmatisch. Ik heb erg veel baat bij de praktische handvaten die zij mij heeft gegeven, direct toepasbaar en helpend. Ze heeft mij een spiegel voorgehouden en alternatieven geboden. Dank hiervoor! Bert Lobeek, docent. 

Inzichtgevend vanuit een natuurlijke en confronterende aanpak
“Beste Anneke, ik ben blij met het coachingstraject dat ik bij jou heb gevolgd. Door je prettige, maar kritische en confronterende vragen en feedback kreeg ik een spiegel voorgehouden. Je wist feilloos de gevoelige snaar te raken. Een confrontatie met jezelf aangaan, was niet altijd even makkelijk.
De combinatie van mijn beroepsbeeld en biografie gaf inzicht in mijn kwaliteiten, valkuilen, allergieën en uitdagingen. Dat heeft me geholpen in mijn persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast vond ik je (praktische) aanpak doelmatig en functioneel, startend met TMA en eindigend met een sollicitatiegesprek.

Fijn om met je te hebben gewerkt en ik kijk met veel plezier terug op onze gesprekken.”
-Hamid Ait Oumghar, afdelingsleider vwo, Augustinianum.

Zelfinzicht waar ik op voort kan borduren
Ik heb bij Anneke coaching gevolgd, enerzijds om mij als sectievoorzitter te helpen om de sectie op de rit te krijgen en anderzijds om er persoonlijk achter te komen over welke leiderschapskwaliteiten ik beschik.
De coaching op de sectie was heel praktisch en enorm nuttig. Met haar berg aan ervaring, heeft Anneke mij geholpen om een eenduidig en werkbaar plan uit te zetten en tot stand te laten komen in een sectie met tegenovergestelde opvattingen. Geen enkel sectielid is daarbij ongehoord of ongezien gebleven. Ik zal Anneke nog missen als klankbord.
Daarnaast heb ik veel gehad aan de TMA coaching die ik bij Anneke deed.
Kundig en met precies de juiste balans tussen no-nonsense en spiritualiteit, duidde zij de uitkomsten van mijn twee TMA analyses. Dit vormt absoluut een solide basis die ik ga gebruiken om mijn leiderschapskwaliteiten  verder te ontplooien.”
                                                  -Lot van der Meijs-docent/sectievoorzitter/coördinator Dorenweerd College

Prettig en persoonlijk
Ik wil je heel graag bedanken voor je prettige persoonlijke manier van coachen. Je snapte precies waar ik tegenaan liep in mijn traject en als ik vastzat in een negatieve manier van denken, haalde je me daar weer uit met je krachtige positieve instelling. Je hebt me in onze coachingsgesprekken mijn mogelijkheden laten zien en ik ben heel blij met het uiteindelijke resultaat. Ook vind ik het fijn dat ik door de TMA Talentenanalyse een goed beeld van mijn kwaliteiten heb gekregen. Deze analyse kan ik ook in de toekomst weer gebruiken om te bepalen wat een goede passende functie voor me is.
Heel erg bedankt ook voor onze persoonlijke gesprekken en je aanwezigheid en actieve steun bij de gesprekken met mijn leidinggevende. Ik heb daar echt heel veel aan gehad!”
-Saskia, Gemeente Nijmegen

Talenten Motivatie Analyse (TMA): helder, kernachtig, in de context

De TMA test zelf is erg goed te maken. In het nagesprek heeft Anneke mij meegenomen in de uitslag van de test. Zij was zeer goed op de hoogte van de inhoud en wist zaken hierdoor heel goed te duiden. Haar uitleg over de verschillende categorieën vond ik erg helder en kernachtig. Doordat Anneke de tegenstellingen goed wist te formuleren en te verklaren werd de context alleen maar duidelijker. Kortom, ik was zeer onder de indruk van de inhoud, heel herkenbaar en dus erg bruikbaar voor mijn eigen werk. Mijn complimenten voor Anneke voor de wijze waarop zij de uitslag heel helder naar mij persoonlijk heeft vertaald. Een aanrader voor elke professional!Maarten de Veth- rector Augustinianum

Vanuit passie en liefde voor het onderwijs en mensen

Vanuit passie en liefde voor het onderwijs en mensen werkt Anneke voortvarend aan de doelen van de organisatie. Zij bewaakt hierbij de rust in de organisatie en de balans bij de medewerkers en ziet en vraagt wat zij nodig hebben. Ze beschikt over een scala aan leidinggevende- en coachende vaardigheden waardoor ze mensen weet mee te nemen en te prikkelen in uiteenlopende situaties. Daarnaast heeft zij door haar jarenlange ervaring veel kennis die zij dusdanig inbrengt dat dit bij anderen  leidt tot nieuwe inzichten.

Het samenwerken met Anneke voelt ook echt als SAMEN, zij weet de organisatie en de individuele medewerker op een hoger plan te tillen.  Zij was een aantal maanden voor mij een sparringpartner waarbij ze me op een respectvolle manier uitdaagde en ruimte gaf. Dit heb ik als meer dan fantastisch ervaren. Veel waardering heb ik voor haar kennis en kunde maar vooral ook voor de warme persoon die zij is. Mariejan Wagter-staffunctionaris P&O Dorenweerd College

Ze werkt snel en op hoog niveau en is productief

Anneke heeft zich in de periode mei-juli 2016 ingezet voor het Dorenweerd College voor enkele dagen per week. Haar opdracht was enerzijds het oppakken van  werkzaamheden van een directielid die vanwege ziekte tijdelijk uit de running was en anderzijds een coachende rol  vervullen voor mij als rector om daarmee mijn ontwikkeling te ondersteunen. Anneke heeft deze opdracht voortvarend opgepakt. Ze maakt zich de materie snel eigen, daaruit blijkt duidelijk haar relevante ervaring als directielid in het VO. Ze werkt snel en op hoog niveau en is productief. Ze weet zaken te benaderen vanuit strategisch perspectief met oog voor de dagelijkse realiteit.

Anneke was voor mij een waardevolle sparringpartner binnen de directie en heeft me veel werk uit handen genomen. Haar takenpakket was divers. Naast eerder genoemde rollen heeft ze mij bijvoorbeeld ondersteund in het opstellen van een nieuw strategisch beleidsplan, een probleem met een sectie voortvarend opgepakt en gefungeerd als sparringpartner voor de staffunctionaris P&O. Ook anderen in de organisatie die met haar hebben gewerkt, spreken lovend over de kwaliteiten van Anneke.
Kwaliteiten: energiek, ervaren, doortastend, luisteren, goede vragen stellen.
Ik kan Anneke zeer aanbevelen voor interim-klussen en coaching op directieniveau. Gabri Maessen-rector/vz CvB Dorenweerd College

Ze is zooo praktisch

Na een paar gesprekken met Anneke zit ik weer volledig op de rit. Bijna op het randje heb ik hulp van Anneke ingeroepen. En wat blijkt: ze is zooo praktisch: je krijgt na een gedegen intake, direct tips mee naar huis om de volgende dag toe te passen. Deze ingevoelde, praktische aanpak heeft mij al na 3 sessies zodanig geholpen, dat de balans in mijn werk weer volledig terug is. Super! Ik heb er elke dag profijt van. Doe er je voordeel mee!Therese Borghuis - Manager Zorg in ziekenhuizen

Vragen die je verder brengen

Anneke kijkt, luistert en stelt vragen die je verder brengen.Pieter van Schilt - locatiedirecteur VMBO

Respectvol en liefdevol

De uitleg is heel duidelijk, respectvol en vooral liefdevol. Voor mijzelf heb ik antwoorden gekregen om de juiste beslissingen te nemen en zaken waar ik op letten mag. Thea

Verrijking voor mezelf

Ik heb er echt veel aan gehad, ook heb ik nieuwe handvatten gekregen om beter inzicht in mijn leven te krijgen. Vooral de prettige en duidelijke manier waarop jij e.e.a. brengt is mooi, eerlijk en zuiver. Ik hoop echt nog vaker van je ervaring gebruik te maken, want ik vind het zo’n enorme verrijking voor mezelf.Susan Neervoort

Anneke is een inspirerende persoonlijkheid

Ik heb Anneke leren kennen als een zeer inspirerende persoonlijkheid. Haar grootste kracht zit in een combinatie van factoren: ze is iemand die erg goed kan luisteren en die dat onbevooroordeeld kan doen. Tegelijkertijd straalt ze rust uit, waardoor het voor betrokkene makkelijker wordt het verhaal te vertellen. Naast deze empathische talenten kan ze dit als geen ander combineren met een duidelijk, zakelijk en recht door zee advies. Na een gesprek met haar heb je echt het idee dat er iets veranderd is, dat het diafragma verschoven is.Pauline Brey-directiesecretaresse PiusCanisius

Reacties zijn gesloten.